Условия за провеждане на Рожден ден в Детски парти клуб „Смърфони”

 

 • Резервации

Резервирането на определен ден и час за парти, се извършва на място в Детски Парти Клуб „Смърфони”, чрез предварително капариране на събитието. Резервация по телефон или имейл не се прави. Може да направите резервация и след превеждане на капаро по банков път на сметка на Клуба. Капарото е в размер на 150 лв.

!!! При неосъщeствяване на събитието по причини, независещи от Нас, капарото НЕ СЕ ВРЪЩА.  Допустими са единствено промени относно датата и часа на събитието. 

!!! В случай на възникване на извънредна ситуация или друга причина, при която Клубът не може да осъществи предвиденото мероприятие, капаро НЕ СЕ ВРЪЩА, остава като депозит за организиране на следващо тържество, или клиентът може да използва за услуга, предлагана от СМЪРФОНИ.

!!! Заявки и промени в поръчката могат да се правят не по-късно от три дни преди датата на вашето парти.

 

 • Наем на зала

В случай, че не се възползвате от нашите промоционални пакети може да наемете детската зала на цена от 400 лв., като могат да присъстват до 10 деца. В тази цена влизат 2 часа игри с нашите аниматори, празнична украса на сцената с балони и надпис „Честит рожден ден“; покани за гостите; свещичка и фонтан на тортата.

Минимална цена за кетъринг на родители при организиране на детско тържество е 200 лв. 

Продължителността на едно стандартно парти е 2 часа. При изтичане на 15 минути след уговореното време, партито се счита за удължено и се таксува допълнителен престой, както следва: 30 мин. – 80 лв.; 60 мин. – 130 лв.

 

 • Меню за децата

Стандартното детско меню включва два вида сандвичи по избор и кроасани. Вода/ сок /разтворим сироп, също така сезонни плодове/зеленчуци. 

 • Торта 

Ние работим със сладкарници „Романтика”, „100 грама сладки“, "Кума Лиса", "Тортената къща" и „Бримекс“ – може да разгледате каталог на торти на място в клуба или на сайта на избраната от вас сладкарница. Ако клиентът предпочита друга сладкарница, може да си внесе торта, при следните условия: сертификат от сладкарницата и заплащане такса сервиз 20,00 лв. Не се допуска внасяне на торти, приготвени в домашни условия без сертификат за качество и годност, изготвен от съответните органи!

 

 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТЕМАТИЧНИ ТЪРЖЕСТВА:

Всички пакети включват аниматор - служители на Детски парти клуб „Смърфони“, които наблюдават децата, следят за реда в залата, помагат с храните и напитките и също така
посрещат и изпращат децата. Нашите аниматори водят партитата с много ентусиазъм, настроение, музика и забавления. Организират игри, занимания и празнично поднасяне на
тортата, но те не са Професионални аниматори/актьори. Анимация - до 15 деца 2 аниматори, над 15 – 3 аниматори, осигурени от Детски парти клуб „Смърфони”. При желание за допълнителен аниматор се заплаща такса от 50 лева.


Детски парти клуб „Смърфони може да организира тематично парти, според Вашите желания.

 • DJ водещ или Музикално тематично парти с аниматор с костюм от Парти агенция – (Сой Луна, Калинката и Котаракът, Рапунцел, принцеса София 1, Пепеляшка, Бел,Аврора, Фея Winks, Елза и Ана, PJ Masks, Смелата Ваяна, Попи от Тролчетата,Мини Маус, Маша, Мечо Пух, Клоун Смърфиета, Футболно парти, Мастър шеф,Минион, Чейс от “Пал патрул”, Лего нинджаго, Спайдърмен, Железния човек,Батман, Супермен, Пиратско парти.
 • Маскот (Костюм на герой – Мини Маус, Мики Маус, Пепа Пиг, Мечока (от Маша и Мечока), героите на Пес Патрул, Искрица и Сияйница) и др.
 • Тематичен костюм за рожденика, специално ушит за него;
 • Творчески рожден ден; 
 • Кулинарен рожден ден;
 • Научно шоу-парти;
 • Театрално представление.

!!! Цената е според конкретно запитване и предпочитание и не е включена в пакета.

 

 • Фото 

Заснемане на празника на Вашето дете от професионален фотограф,  обработка и подбор на най-добрите снимки. Детски парти клуб „Смърфони“ работи с KarinaBPhotography

 • Подаръци за спомен за малките гости

Можем специално да изработим за вашето парти дървени картички, разделители, значки, албуми и т.н.  За Вашите лични подаръци и персонализирани забавления  ще се погрижат нашите приятели от  Wish Mash

 

 • Допълнителна украса и парти аксесоари

По ваше желание можем да реализираме цялостна концепция за професионална тематична украса, работим съвместно с Агенция СъКровищница от Евгения Джурова:

Цените са според конкретно запитване и предпочитание и не са включени в пакета.

 • По ваше желание можем да осигурим допълнително индивидуално изработен винил,парти аксесоари и др. (Свирки, Шапки, Маски, Детско шампанско, Значки, Керамични
  фигурки. Цената не е включена в парти пакетите.
 • По ваше желание може да осигурим допълнително специална селекция на балони, съобразена с предпочитани цветове и вид. – Цена: 50 лв.
 • Предлагаме ви специално изработена Пинята, която се изработва според темата на вашето парти и обикновено с еднаква визия с тортата. Пълна е с бонбони, близалки, балони, свирки и др. Цена - 60 лв. Такса за внасяне на пинята - 15 лв.

 

 • Важности:

Молим Ви, да се съобразите с резервирания от Вас час и да спазите часа на пристигане, като това не бъде по-рано от 10 минути преди началото на партито.

При желание клиентът може да си осигури външна услуга (УКРАСА, ФОТОГРАФ или ДРУГА услуга), за което следва да ни уведоми предварително. Входна такса: 40 лв.

 

 

Контакти

гр. София, ж.к. Овча купел 1 431А

тел. 0885 699740

Facebook

 

Cookies