Условия за провеждане на Рожден ден в Детски парти клуб „Смърфони”

 


    • Резервации
Резервирането на определен ден и час за парти, се извършва на място в Детски Парти Клуб „Смърфони”, чрез предварително капариране на събитието.  
!!! При неосъщeствяване на събитието по причини, независещи от Нас, капарото не се връща.  Допустими са единствено промени относно датата и часа на събитието.  
!!! В случай на възникване на извънредна ситуация или друга причина, при която Клубът не може да осъществи предвиденото мероприятие, капаро НЕ СЕ ВРЪЩА, остава като депозит за организиране на следващо тържество, или клиентът може да използва за услуга, предлагана от СМЪРФОНИ – пример: ваучер за подарък, ваучер за кетъринг; или карта за игра в детската част.  
!!! Заявки и промени в поръчката могат да се правят не по-късно от три дни преди датата на вашето парти.
Всички пакети включват аниматори (служители на Детски парти клуб „Смърфони“), които наблюдават децата, следят за реда в залата, помагат с храните и напитките и също така посрещат и изпращат децата. Пакетите включват празнична украса на клуба, детска дискотека, празнично поднасяне на тортата, много музика, игри и забавления. При голям брой деца препоръчваме трети аниматор, който се заплаща допълнително на цена 30 лв.


    Наем на зала
В случай, че не се възползвате от нашите промоционални пакети, за всяко поканено дете се заплаща сумата от 15 лв., която включва 7 лв. за детско меню и 8 лв. наем на зала.
Минималната цена за наемане на залата ни е 100 лв., независимо от броя на децата. В тази цена влиза 2 часа игри с нашите аниматори, украса за празненството, покани за вашите гости, свещички за тортата.  
Минимална цена за кетъринг на родители при организиране на детско тържество е 100 лв.  
Продължителността на едно стандартно парти е 2 часа. При изтичане на 15 минути след уговореното време, партито се счита за удължено и се таксува допълнителен престой, както следва: 30 мин. – 40 лв.; 60 мин. – 60 лв.
 
    • Меню за децата
Стандартното детско меню може да включва два вида сандвичи по избор и/или кроасани. Вода/ сок / разтворим сироп, също така сезонни плодове/ зеленчуци. Цената на детското меню е 7 лв./дете.


    • Торта  
Ние работим със сладкарница „Романтика”  – може да разгледате каталог на торти на място в клуба или на сайта им.  Ако клиентът предпочита друга сладкарница, може да си внесе торта, при следните условия: сертификат от сладкарницата и заплащане такса сервиз 20,00 лв. Не се допуска внасяне на торти, приготвени в домашни условия без сертификат за качество и годност, изготвен от съответните органи!


    • Допълнителни предложения за Тематични тържества:
Детски парти клуб „Смърфони“ работи с Парти агенция „Ина и Лина“, която може да организира тематично парти, според Вашите желания:
    • Музикална анимация с водещ DJ-аниматор;  
    • Музикално тематично парти с водещ с костюм на любим герой: Сой Луна, Калинката и Котаракът, Рапунцел, принцеса София 1, Пепеляшка, Бел, Аврора, Фея Winks, Елза и Ана, PJ Masks, Смелата Ваяна, Попи от Тролчетата, Мини Маус, Маша, Мечо Пух, Клоун Смърфиета, Футболно парти, Мастър шеф,  Минион, Чейс от “Пал патрул”, Лего нинджаго, Спайдърмен, Железния човек, Батман, Супермен, Пиратско парти.  
    • Маскот (Костюм на Приказен герой – Мини Маус, Мики Маус, Пепа Пиг, Мечока (от Маша и Мечока), героите на Пес Патрул, Искрица и Сияйница) и др.
    • Тематичен костюм за рожденика, специално ушит за него;
    • Творчески рожден ден;  
    • Кулинарен рожден ден;
    • Научно шоу-парти
    • Театрално представление
 
    • Фото  
Заснемане на празника на Вашето дете от професионален фотограф,  обработка и подбор на най-добрите снимки. Детски парти клуб „Смърфони“ работи с KarinaBPhotography


    • Подаръци за спомен за малките гости.  
Можем специално да изработим за вашето парти дървени картички, разделители, значки, албуми и т.н.  За Вашите лични подаръци и персонализирани забавления  ще се погрижат нашите приятели от  Wish Mash
 
    • Допълнителна украса и парти аксесоари
 
По Ваше желание можем да ви предложим декорация, специално изработена в тематиката на вашето парти. Вашата професионална Украса Ви предлагаме да си изберете от СъКровищница by Евгения Джурова
 
    • По ваше желание можем да осигурим допълнително индивидуално изработен винил,  парти аксесоари  и др. (цената не е включена в парти пакетите):
Свирки, Шапки, Маски, Конфети, Детски татуировки, Детско шампанско, Значки, Корони, Магически пръчки, Керамични фигурки, Подаръци за всяко дете, Парти сламки, Бенгалски огън, Пинята.


    • Важности:
Молим Ви, да се съобразите с резервирания от Вас час и да спазите часа на пристигане, като това не бъде по-рано от 10 минути преди началото на партито.


 При желание клиентът може да си осигури външна  услуга, за което следва да ни уведоми предварително.  Входна такса: 30 лв

Контакти

гр. София, ж.к. Овча купел 1 431А

тел. 0885 699740

Facebook