Условия за провеждане на Детско тържество в ПАРТИ ГРАДИНА „СМЪРФОНИ“

РЕЗЕРВАЦИИ

 

Резервирането на определен ден и час за парти, се извършва на място в Парти градина „Смърфони“, чрез предварително капариране на събитието. Резервация по телефон или имейл не се прави. Може да направите резервация и след превеждане на капаро по банков път на сметка.

!!! При неосъщeствяване на събитието по причини, независещи от Нас, капарото НЕ СЕ ВРЪЩА.  Допустими са единствено промени относно датата и часа на събитието.

!!! В случай на ЛОШИ КЛИМАТИЧНИ УСЛОВИЯ и невъзможност за провеждане на парти, промени или пренасочване за друга дата се правят до 3 дни преди партито, в противен случай КАПАРО НЕ СЕ ВРЪЩА! След предварителна уговорка, може да пренасочим партито на закрито в Детски парти клуб „Смърфони“ с адрес: жк. Овча Купел, бл. 431-А

!!! В случай на възникване на извънредна ситуация или друга причина, при която Смърфони  не може да осъществи предвиденото мероприятие, капаро НЕ СЕ ВРЪЩА, остава като депозит за организиране на следващо тържество, или клиентът може да използва за услуга, предлагана от СМЪРФОНИ – пример: ваучер за подарък, ваучер за кетъринг.  

!!! Заявки и промени в поръчката могат да се правят не по-късно от три дни преди датата на вашето парти.

 • НАЕМ НА ГРАДИНАТА

Парти градина „Смърфони“ работи само за организирани събития (детски тържества - рождени дни, имени дни, погачи и др. събития ). Може за разгледате нашите пакетни предложения, но в случай че, не желаете да се възползвате от тях, може да наемете нашата градина, както следва:

 • Цена за наем на градината 450 лв. за 2 часа и 30 мин., до 10 деца.

В цената са включени:

 • Двама  аниматори,  служители  на „Смърфони“, които наблюдават децата, следят за реда при провеждане на партито.
 • Храна и напитки
  15 бр. мини френски кроасани с шунка, кашкавал и домат;
  15 бр. форнети със сирене;
  5 л. разтворим сироп по избор - бъз, малина и др.
 • Празнична украса с балони;
 • Покани за гостите;
 • Свещичка и фонтан на тортата;

 

! За всяко следващо дете се заплаща допълнително по 30 лв.

 

 • Храна за възрастни може да изререте от нашето кетъринг меню. Препоръчваме ви да избирате между 4-5 плата на маса с капацитет 8 – 10 души. Минимална цена за кетъринг на родители при организиране на детско тържество е 250 лв.

 

 • Продължителността на едно стандартно парти е 2 часа и 30 мин. При изтичане на 15 минути след уговореното време, партито се счита за удължено и се таксува допълнителен престой, както следва: 30 мин. – 80 лв., 60 мин., -  130 лв.

 

 • ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТЕМАТИЧНИ ТЪРЖЕСТВА:

Аниматорите, служители на Детски парти клуб и градина „Смърфони“ наблюдават децата, следят за реда на партито, помагат с храните и напитките и също така посрещат и изпращат децата. Нашите аниматори водят партитата с много ентусиазъм, настроение, музика и забавления. Организират детска дискотека, състезателни игри,  занимания и празнично поднасяне на тортата. 

 

 • Анимация - до 13 деца 2 аниматори, над 13 – 3 аниматори, осигурени от Детски парти клуб и градина „Смърфони”.  При желание за допълнителен аниматор се заплаща такса от 60 лева.

 

 • Детски парти клуб и градина „Смърфони може да организира тематично парти, според Вашите желания.
 • DJ водещ или аниматор от Парти агенция;
 • Музикално тематично парти с костюм на любим герой с аниматор от „Смърфони“ или Парти агенция: Сой Луна, Калинката и Котаракът, Рапунцел, принцеса София 1, Пепеляшка, Бел, Аврора, Фея Winks, Елза и Ана, PJ Masks, Смелата Ваяна, Попи от Тролчетата, Мини Маус, Маша, Мечо Пух, Клоун Смърфиета, Футболно парти, Мастър шеф,  Минион, Чейс от “Пал патрул”, Лего нинджаго, Спайдърмен, Железния човек, Батман, Супермен, Пиратско парти
 • Маскот (Костюм на Приказен герой – Мини Маус, Мики Маус, Пепа Пиг, Мечока (от Маша и Мечока), героите на Пес Патрул, Искрица и Сияйница) и др.
 • Творчески рожден ден;
 • Кулинарен рожден ден;
 • Научно шоу-парти;
 • Театрално представление.

Цената се изотвя според конкретно запитване и предпочитание за парти, работим с най-добрите парти агенции:
„Ина и Лина“; „Малкото комарче“; „“Шоу големи сапунени балони „ ; ДНК – детски научен клас, „Малкият готвач“, „Приказки по ноти“, „Работилница на колела Lilly & Joe“   и др.

 • Фото

Заснемане на празника на Вашето дете от професионален фотограф,  обработка и подбор на най-добрите снимки. Детски парти клуб и градина „Смърфони“ работи с KarinaBPhotography

Фото будка е много социална и обича партита. Обикновено се забелязва, защото привлича усмивки, дори и под изкуствен мустак. Фото будка обича да общува. И ако вие общувате с нея ще ви отвърне с разпечатана снимка и хубави спомени. Фото будка остава до късно и събира вашите спомени. Изпраща ги и на файл. Ако сте си загубили снимката по време на партито ще имате спомен и на другия ден. Фото будка е приятел на приятел. Може да я поканите и на вашето парти.

 

 • Занаятчийски  сладолед “Gelato House DēKu”, който се изработва изцяло от висококачествени италиански суровени,прясно високо маслено мляко и животинска сметана. Сорбетата са изработени с 100% пресни плодове и всички по италиански рецепти.
 • Подаръци за спомен за малките гости.

Можем специално да изработим за вашето парти дървени картички, разделители, значки, албуми и т.н.  За Вашите лични подаръци и персонализирани забавления  ще се погрижат нашите приятели от  Wish Mash

 • Допълнителна украса и парти аксесоари

По ваше желание можем да реализираме цялостна концепция за професионална тематична украса, работим съвместно с Агенция СъКровищница by Евгения Джурова

Цените са според конкретно запитване и предпочитание.

 

 • По ваше желание можем да осигурим допълнително индивидуално изработен винил,  парти аксесоари  и др.  (Свирки, Шапки, Маски, Конфети, Детски татуировки, Детско шампанско, Значки, Корони, Магически пръчки, Керамични фигурки, Подаръци за всяко дете, Парти сламки, Бенгалски огън.
 • Предлагаме ви специално изработена Пинята, която се изработва според темата на вашето парти и обикновено с еднаква визия с тортата. Пълна е с бонбони, близалки, балони, свирки и др. Цената не е включена в парти пакетите.
 • Важности:

Молим Ви, да се съобразите с резервирания от Вас час и да спазите часа на пристигане, като това не бъде по-рано от 10 минути преди началото на партито.

 При желание клиентът може да си осигури външна  услуга, за което следва да ни уведоми предварително.  Входна такса: 40 лв.


 

Контакти

кв.Витоша ул.Ангел Каралийчев № 4

тел. 0885699740

Facebook

 

Cookies