ЛУКС ПАКЕТ ЗА 10 ДЕЦА – 500 лв.

 • Наем на помещение за 2 часа

          - Празнична украса на сцената с балони и надпис „Честит рожден ден“;

          - Покани за гостите;

          - Свещичка и фонтан на тортата;

          - Аниматори  – 2 бр. 

 • Всички пакети включват аниматори (служители на Детски парти клуб „Смърфони“), които наблюдават децата, следят за реда в залата, помагат с храните и напитките и също така посрещат и изпращат децата. Нашите аниматори водят партитата с много ентусиазъм, настроение, музика и забавления. Организират детска дискотека, състезателни игри,  занимания и празнично поднасяне на тортата. 

 • Детски парти клуб „Смърфони може да организира тематично парти, според Вашите желания:  DJ водещ или аниматор от Парти агенция; Музикално тематично парти с костюм на любим герой с аниматор от „Смърфони“; Посещение на Маскот; Творчески рожден ден; Кулинарен рожден ден; Научно шоу-парти; Тeатрално представление и др. Цената е според конкретно запитване и предпочитание и не е включена в пакета. 

 • По ваше желание можем да реализираме цялостна концепция за професионална тематична украса, а също така да осигурим допълнително и парти аксесоари: Пинята; парти маса и др. Цените са според конкретно запитване и предпочитание и не са включени в пакета.

 • Допълнителен престой извън определеното време – 30 мин. – 40 лв., 60 мин., -  60 лв.

Меню за децата 

     -Кроасани с кашкавал и домат  – 15 бр.

     - Мини сандвич с крема филаделфия и  филе – 15 бр.

     - Вода или /сок / разтворим сироп

     - Сезонни плодове или/ зеленчуци

За всяко следващо дете извън, посочената в пакета бройка се заплаща допълнително -  20 лв


Меню за родители – (кетъринг включен в цената)

 1. Комбинирано плато с луканка, филе елена, свинско филе, кашкавал, бяло сирене – 3 плата по  (400 гр.)
 2. Комбинирано плато с миникюфтета от кайма, картофени миникюфтета, панирано сирене със 2 вида сос (кетчуп и чеснов) - 3 плата по 20 бр. от вид.
 3. Триъгълен сандвич със салати. – 20 бр.
  •  Включеното в пакета меню за родители е достатъчно за 12 човека, разположени на 3 маси, ако  смятате, че вашите гости ще бъдат повече може да поръчате допълнителнителни плата от нашето кетъринг меню.
  - Платата в пакета не могат да се заменят. 
  - Алкохолни и безалкохолни напитки за родители не са включени в цената.

Торта

В пакета е включена торта от 16 парчета с фотопринт по ваш избор, пълнеж: домашен крем с банани и ванилов крем със сладко от кайсии. Ние работим със сладкарници „Романтика“. 

 • Ако клиентът предпочита друга сладкарница, може да си внесе торта при следните условия: сертификат от сладкарницата и заплащане такса сервиз 20,00 лв.
 • Не се допуска внасяне на торти приготвени в домашни условия без сертификат за качество и годност, изготвен от съответните органи!
 • Ако клиентът предпочита да си внесе торта – може да  замени, предвидената в пакета торта с едно плато по избор от нашето кетъринг меню. 
 • Ако предпочитате тортата да е по-голяма, всяко следващо парче е на цена 3.30 лв.

Контакти

гр. София, ж.к. Овча купел 1 431А

тел. 0885 699740

Facebook