ПАКЕТ ДО 10 ДЕЦА БЕЗ родители 540 лв.


- Наем на помещение за 2 часа
    - Празнична украса на сцената с балони и надпис „Честит рожден ден“;
    - Покани за гостите;
    - Свещичка и фонтан на тортата;
    - Аниматори – 2 бр. - служители на Детски парти клуб „Смърфони“, които наблюдават децата, следят за реда в залата, помагат с храните и напитките и също така посрещат и изпращат децата. Нашите аниматори водят партитата с много ентусиазъм, настроение, музика и забавления. Организират игри, занимания и празнично поднасяне на тортата, но те не са Професионални аниматори/актьори.


-Детски парти клуб „Смърфони“ може да организира тематично парти, според Вашите желания:  DJ водещ или тематично парти с костюм на любим герой с аниматор от Парти агенция; Посещение на Маскот; Творчески рожден ден; Кулинарен рожден ден; Научно шоу-парти; Тeатрално представление и др.

Цената е според конкретно запитване и предпочитание и не е включена в пакета.


- По ваше желание можем да реализираме цялостна концепция за професионална тематична украса, а също така да осигурим допълнително и парти аксесоари: Пинята;парти маса и др. Цените са според конкретно запитване и предпочитание и не са включени в пакета.

- Допълнителен престой извън определеното време – 30 мин. – 80 лв., 60 мин., - 130 лв.

Меню за децата
- Пица;
- Вода или /сок / разтворим сироп
- Сезонни плодове или/ зеленчуци
За всяко следващо дете извън, посочената в пакета бройка се заплаща допълнително - 25 лв.

Торта

В пакета е включена торта от 10 парчета торта по ваш избор, пълнеж: орео, домашна бисквитена, бисквитена, еклерова. Тортата може да бъде с принт или  стандартна украса от сладкарница „Романтика“.

  • Ако клиентът предпочита друга сладкарница, може да си внесе торта при следните условия: сертификат от сладкарницата и заплащане такса сервиз 20,00 лв.  
  • Не се допуска внасяне на торти приготвени в домашни условия без сертификат за качество и годност, изготвен от съответните органи!
  • Ако клиентът предпочита да си внесе торта – може да  замени, предвидената в пакета торта с едно сладко плато по избор от нашето кетъринг меню.
  • Ако предпочитате тортата да е по-голяма, всяко следващо парче е на цена 6.00 лв.


Пинята
В пакета е включена специално изработена тематична пинята.

! Кетъринг за родители не е предвиден в менюто. Може да поръчате допълнително храна от нашето кетъринг меню.

Facebook

 

Cookies

Please publish modules in offcanvas position.