ПАКЕТ ДО 10 ДЕЦА БЕЗ родители 440 лв.


- Наем на помещение за 2 часа
    - Празнична украса на сцената с балони и надпис „Честит рожден ден“;
    - Покани за гостите;
    - Свещичка и фонтан на тортата;
    - Аниматори – 2 бр.

- Всички пакети включват аниматори (служители на Детски парти клуб „Смърфони“), които наблюдават децата, следят за реда в залата, помагат с храните и напитките и също така посрещат и изпращат децата. Нашите аниматори водят партитата с много ентусиазъм, настроение, музика и забавления. Организират детска дискотека, състезателни игри,
занимания и празнично поднасяне на тортата.

- Детски парти клуб „Смърфони“ може да организира тематично парти, според Вашите желания: DJ водещ или аниматор от Парти агенция; Музикално тематично парти с костюм на любим герой с аниматор от „Смърфони“; Посещение на Маскот; Творчески рожден ден;Кулинарен рожден ден; Научно шоу-парти; Тeатрално представление и др. Цената е според конкретно запитване и предпочитание и не е включена в пакета.

- По ваше желание можем да реализираме цялостна концепция за професионална тематична украса, а също така да осигурим допълнително и парти аксесоари: Пинята;парти маса и др. Цените са според конкретно запитване и предпочитание и не са включени в пакета.

- Допълнителен престой извън определеното време – 30 мин. – 50 лв., 60 мин., - 80 лв.

Меню за децата
- Пица;
- Вода или /сок / разтворим сироп
- Сезонни плодове или/ зеленчуци
За всяко следващо дете извън, посочената в пакета бройка се заплаща допълнително - 20 лв.

Торта
В пакета е включена торта от 10 парчета по ваш избор, пълнеж: орео, домашнабисквитена, бисквитена, еклерова. Тортата може да бъде с принт или стандартна украса от сладкарница „Романтика“.
- Ако клиентът предпочита друга сладкарница, може да си внесе торта при следните условия: сертификат от сладкарницата и заплащане такса сервиз 20,00 лв.
- Не се допуска внасяне на торти приготвени в домашни условия без сертификат закачество и годност, изготвен от съответните органи!
- Ако клиентът предпочита да си внесе торта – може да замени, предвидената в пакета торта с едно сладко плато по избор от нашето кетъринг меню.
- Ако предпочитате тортата да е по-голяма, всяко следващо парче е на цена 5.00 лв.

Пинята
В пакета е включена специално изработена тематична пинята.

! Кетъринг за родители не е предвиден в менюто. Може да поръчате допълнително храна от нашето кетъринг меню.

Контакти

гр. София, ж.к. Овча купел 1 431А

тел. 0885 699740

Facebook

 

Cookies